Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται στον χώρο σας με τους παρακάτω τρόπους :
1. Με φορτηγό η μηχανάκι της εταιρίας μας.
Αφορά παραδόσεις μικρών και μεγάλων δεμάτων που γίνονται εντός του Δήμου Αθηναίων και εντός των προαστίων Αθηνών.
2. Με την υπηρεσία courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ και αφορά παραδόσεις μικρών δεμάτων.
Η υπηρεσία courier Πόρτα-Πόρτα καλύπτει όλους τους δυνατούς προορισμούς.
Σε περίπτωση που ο χώρος παράδοσης είναι εκτός της εμβέλειας της υπηρεσίας η παραλαβή του δέματος γίνετε από τα γραφεία της Πόρτα-Πόρτα της περιοχής σας.
3. Μεγάλα και Βαριά αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Το κόστος μεταφοράς που καλείστε να πληρώσετε, αθροίζεται στο συνολικό κόστος παραγγελίας.
Το επιπλέον ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε για να παραλάβετε το δέμα σας, εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής και από τον τόπο παράδοσης.
 
 1. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 α- Παραδόσεις ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και το βάρος του δέματος είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται από φορτηγό της εταιρίας μας.
β- Για τα ΠΡΟΑΣΤΙΑ το κόστος ποικίλει από 5 έως 12 ευρω ανάλογα της απόστασης και γίνεται από φορτηγό της εταιρίας μας. Βαζοντας στην παραγγελια τον ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑ της περιοχχής σας εμφανίζεται το κόστος της αποστολής.
γ- Για το υπόλοιπο ΑΤΤΙΚΗΣ π.χ.  Μεσόγεια ,Σχηματάρι ,Καπανδρίτι,  η μεταφορά γίνεται με πρακτορείο. Αναλυτικότερα δείτε την παράγραφο των Πρακτορείων
 
2. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ
Το βασικό στις αποστολές με ΚΟΥΡΙΕΡ  είναι τα κιλά, είτε αυτά είναι πραγματικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος .Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται από την σχέση (ΠΛΑΤΟΣ x ΥΨΟΣ x ΒΑΘΟΣ) / 5000. Για την αποστολή πάντα υπολογίζετε το μεγαλύτερο.
Για παράδειγμα ένας ανεμιστήρας βάρους 4 κιλά και διαστάσεις συσκευασίας 50 x 48 x 14 cm ,έχει ογκομετρικό βάρος (50 x 48 x 14) / 5000 = 6,72 κιλά, το οποίο στρογγυλοποιείται στα 7 κιλά. Επομένως για την αποστολή το βάρος που προσμετράτε είναι 7 κιλά.
Τα έξοδα αποστολής με ΚΟΥΡΙΕΡ είναι 3 € για δέμα έως 3 κιλά.
Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αυξάνεται κατά 0,5 € με όριο τα 20 κιλά.
Για παράδειγμα η αποστολή δέματος 7 κιλών κοστίζει 3 + (4 x 0,5) = 5 € .
Η ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
 
3. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών ενδείκνυται για αποστολή αντικειμένων μεγάλου βάρους.
Και εδώ ισχύει ο ίδιος κανόνας δηλαδή τα 3 πρώτα κιλά χρεώνονται 3€ και για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αυξάνεται κατά 0,5 €.
Για παράδειγμα η αποστολή με πρακτορείο ψυγείου 60 κιλών το κόστος είναι
3+(57x0,5) = 31,7 €. Οι τιμές για αποστολές με πρακτορεία ενδεικτικά κυμαίνονται από 10 έως 45 ευρω εφόσον η παραλαβή γίνει από τον πελάτη και από την έδρα του πρακτορείου. Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει να πληρώσει αυτός το πρακτορείο η να ενσωματωθεί το κόστος μεταφοράς στην άξια της παραγγελίας. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο μεταφορών πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.