Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
       
        Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει χωρίς καμιά δικαιολογία και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.
        Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του (DOA), δηλαδή προϊόν το οποίο με την παραλαβή του δεν λειτουργεί ,ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή ,εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής σε περίπτωση αντικατάστασης ,θα βαρύνουν την Εταιρεία.
        Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα (σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής σε περίπτωση αντικατάστασης θα βαρύνουν την Εταιρεία.
        Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές / συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

        Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για τα προϊόντα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ακριβείς, πλήρεις και ανανεωμένες. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε και δεσμεύεστε από τους όρους και τις συνθήκες που αναφέρονται πάρα κάτω.
Χωρίς προκατάληψη απέναντι στα νομικά σας δικαιώματα, αυτή η ιστοσελίδα και όλες οι πληροφορίες, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, λογότυπα, συνδέσεις ή άλλο υλικό παρέχονται όπως μας παραδίδονται από τις εταιρείες, αντιπροσωπίες, εισαγωγείς και εργοστάσια ,χωρίς να έχουμε ελέγξει πρώτα την ορθότητα των περιγραφών και των χαρακτηριστικών των προϊόντων που περιέχονται στην ιστοσελίδα.
        Συγκεκριμένα, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα, από λάθη που οφείλονται στα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που μας δίνουν οι προμηθεύτριες εταιρείες η από λάθη που μπορεί να γίνουν κατά την αντιγραφή αυτών στην ιστοσελίδα.
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
    
        Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ συνοδεύονται από τις επίσημες εγγυήσεις και όρους που βάζουν οι εκάστοτε κατασκευαστές και εισαγωγείς.
 
 

Hot Deals

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαροκοπου 39 & Δημοσθενους
17671 Καλλιθεα
Τηλ. : 210 5245212 , 210 5245138
            211 7705138
Fax :  210 5245371
                 teletech@acci.gr
 

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

facebook

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ

visa mastercard